Wil jij aan de slag met jouw grootste dromen? Heb jij zin een dag vol verbinding en creativiteit? Ben jij klaar om jouw dromen en plannen visueel te maken?

Meld je dan aan voor de Dream board workshop 2021!

Zondag 7 november gaan we met een fijn klein groepje gelijkgestemde mensen op een inspirerende locatie aan de slag met onze grootste dromen!

Wat zijn jouw dromen, wensen en plannen voor 2022? Wat wil jij graag bereiken of waar wil jij meer tijd aan besteden? Wat zijn dingen die jou echt gelukkig maken en waar jij van gaat stralen?

We gaan een dream board maken voor het komende jaar. Een board waarop al jouw dromen, wensen en plannen zichtbaar worden. Waardoor je deze beter kunt manifesteren in je leven!

We gaan ze zichtbaar maken op een prachtige en creatieve manier! Al jouw dromen en ideeën mogen er zijn! 

Je bent vrij in hoe jij jouw dream board wil maken, alle benodigde spullen zijn aanwezig.

 

We starten de dag om 10.00 uur bij “Buutvrij voor de hele pot” in Best (goed bereikbaar vanaf de A2 en A58).

Om even te onthaasten en helemaal bij onszelf te komen starten we met een geleide visualisatiemeditatie en een korte wandeling om al onze zintuigen te prikkelen en fris aan de slag te kunnen gaan.

Een heerlijke lunch en onbeperkt koffie, thee en fruitwater zijn inbegrepen! Ook voor een gezonde snack wordt gezorgd. Heb je dieetwensen? Hier houden wij met liefde rekening mee.

Voel jij al kriebels om aan de slag te gaan??

Ben er snel bij want er is maar beperkt plek! Je haalt je ticket hier in de webshop!

Merk je gedurende de dag dat je vastloopt, heb je twijfels of andere vragen? Ik ben er heel de dag voor jou om je te coachen waar dat nodig is. 

We sluiten om 16.00 uur gezamenlijk deze prachtige dag af.

Aan het einde van deze geweldige dag neem je natuurlijk jouw dream board mee naar huis! Ook staat er een inspiratietasje t.w.v. maar liefst 18 euro op jou te wachten, zodat je de fijne energie en kracht mee naar huis kan nemen!

Een volle dag, van 10.00 tot 16.00, waarin jij in jouw eigen tempo en op jouw eigen manier kunt werken aan het visueel maken van jouw dromen. Inclusief een heerlijke lunch, koffie, thee, fruitwater en een gezonde snack. De hele dag persoonlijke coaching en een cadeautje na afloop, wat houdt jou nog tegen? 

Gun jezelf een fijne dag, vol verbinding, creativiteit en coaching, je bent het waard!

 

Zie ik jou ook 7 november? Tickets vind je in de webshop.

Heb je nog vragen? Neem dan even contact op!

 

Recensies

Jaren had ik last van buikpijn, opgeblazen gevoel, slechte stoelgang, en erg moe.

Ongeveer drie maanden geleden heb ik advies bij Manon gevraagd. Een hele goede zet!  Na een week dagboek over mijn voeding bij gehouden te hebben, kwam Manon er achter dat ik niet tegen gluten kan, te weinig dronk en veel te weinig groente en fruit at. Na het advies om geen gluten meer te eten, meer fruit & groenten  te eten en water te drinken had ik na 1 maand al geen buikpijn meer!! En nog een leuke bijkomstigheid is dat ik gewicht verlies, mijn omvang minder word en mijn vet percentage naar beneden is. Daarom beveel ik Manon de Witte Natuurvoedingsadviseur graag aan. Heb je klachten : neem dan contact met haar op.