Tarieven

 

Vragen over de tarieven, mogelijkheden of een afspraak maken? Neem gerust en vrijblijvend contact op. In overleg is er heel veel mogelijk, ik denk graag met je mee.

Voor een persoonlijk voedingsadvies hebben we persoonlijk, telefonisch of via zoom contact en krijg je na afloop advies op maat. Ieder voedingsadvies is persoonlijk en dus voor iedereen anders. Net als de voedingsschema’s, deze maak ik helemaal op maat voor jou.

–> Om een goede basis te leggen voor jouw nieuwe eetpatroon adviseer ik om (minimaal) 4 weken aan de slag te gaan. Je lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan jouw nieuwe eetpatroon en om al het oude op te ruimen. Na 4 tot 6 weken heb je een goede basis waar vanuit je verder kan met het opbouwen van jouw nieuwe levensstijl!

Om jou hierin tegemoet te komen heb ik een 4 weken pakket, inclusief intake, 4 op maat gemaakte voedingsschema’s en 4 weken persoonlijke begeleiding voor slechts €249,- In plaats van €292,- of een 8 weken pakket, inclusief intake, 8 op maat gemaakte voedingsschema’s en 8 weken persoonlijke begeleiding voor slechts €449,-!

 

Wil je een afspraak inplannen of heb je vragen?

Neem dan vrijblijvend contact op!

 

* tarieven zijn altijd exclusief eventuele geadviseerde supplementen of andere producten.

** tarieven zijn inclusief BTW

Recensies

Jaren had ik last van buikpijn, opgeblazen gevoel, slechte stoelgang, en erg moe.

Ongeveer drie maanden geleden heb ik advies bij Manon gevraagd. Een hele goede zet!  Na een week dagboek over mijn voeding bij gehouden te hebben, kwam Manon er achter dat ik niet tegen gluten kan, te weinig dronk en veel te weinig groente en fruit at. Na het advies om geen gluten meer te eten, meer fruit & groenten  te eten en water te drinken had ik na 1 maand al geen buikpijn meer!! En nog een leuke bijkomstigheid is dat ik gewicht verlies, mijn omvang minder word en mijn vet percentage naar beneden is. Daarom beveel ik Manon de Witte Natuurvoedingsadviseur graag aan. Heb je klachten : neem dan contact met haar op.