Tarieven

 

In alle coachingsgesprekken kijken we naar jou persoonlijk, waar loop je tegenaan, wat vind je lastig, wat zou je anders willen, maar ook waar sta je nu al? Waar mag je al heel trost op zijn? In de gesprekken nemen we een stukje leefstijl en voeding ook mee omdat kijken naar het totaal plaatje belangrijk is om volledig in balans te kunnen komen. Het eten van ‘verkeerde’ voedingsmiddelen kan ook stress opleveren wat je weer belemmert op andere vlakken.

Al lopend een coachingsgesprek? Door in de natuur te zijn voelen we ons vaak al meer op ons gemak en door het bewegen komen gevoelens makkelijker los wat het praten vaak makkelijker maakt. De wandelingen zijn op een makkelijk bereikbare en goed begaanbare locatie in Zuid-Oost Brabant.

 

Vragen over de tarieven, mogelijkheden of een afspraak? Neem gerust en vrijblijvend contact op. In overleg is er heel veel mogelijk, ik denk graag met je mee.

Personaliseren van coachingsgesprekken qua tijd is ook altijd mogelijk!

 

 

Wil je liever alleen voedingsadvies, dat kan ook! Voor een persoonlijk voedingsadvies hebben we persoonlijk, telefonisch of via zoom contact en krijg je na afloop advies op maat.

–> Om een goede basis te leggen voor jouw nieuwe eetpatroon adviseer ik om (minimaal) 4 weken aan de slag te gaan. Je lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan jouw nieuwe eetpatroon en om al het oude op te ruimen. Na 4 tot 6 weken heb je een goede basis waar vanuit je verder kan met het opbouwen van jouw nieuwe levensstijl!

Om jou hierin tegemoet te komen heb ik een 4 weken pakket, inclusief intake, 4 op maat gemaakte voedingsschema’s en 4 weken persoonlijke begeleiding voor slechts €249,- In plaats van €292,-

 

Wil je een afspraak inplannen of heb je vragen?

Neem dan even contact op!

 

* tarieven zijn altijd exclusief eventuele geadviseerde supplementen of andere producten.

** tarieven zijn inclusief BTW

Referenties

Jaren had ik last van buikpijn, opgeblazen gevoel, slechte stoelgang, en erg moe.

Ongeveer drie maanden geleden heb ik advies bij Manon gevraagd. Een hele goede zet!  Na een week dagboek over mijn voeding bij gehouden te hebben, kwam Manon er achter dat ik niet tegen gluten kan, te weinig dronk en veel te weinig groente en fruit at. Na het advies om geen gluten meer te eten, meer fruit & groenten  te eten en water te drinken had ik na 1 maand al geen buikpijn meer!! En nog een leuke bijkomstigheid is dat ik gewicht verlies, mijn omvang minder word en mijn vet percentage naar beneden is. Daarom beveel ik Manon de Witte Natuurvoedingsadviseur graag aan. Heb je klachten : neem dan contact met haar op.

Jaren had ik last van buikpijn, opgeblazen gevoel, slechte stoelgang, en erg moe.