Je bent goed zoals je bent, je mag er zijn.

Alles begint met acceptatie.

Accepteer waar jij nu staat, hoe jij daar staat een heb je zelf lief ongeacht van waar je nu staat en hoe je daar staat.

Heb je zelf onvoorwaardelijk lief!

Wanneer je niet oké bent met waar en hoe je nu bent zul je ook niet kunnen groeien. Door dat je blijft hangen in negatieve gedachtes is dat wat je aan dacht geeft en alles wat je aandacht geeft groeit 💚

Probeer eens minder te oordelen over jezelf en over andere en meer vanuit liefde naar jezelf en de wereld te kijken 🙏

Recensies

Jaren had ik last van buikpijn, opgeblazen gevoel, slechte stoelgang, en erg moe.

Ongeveer drie maanden geleden heb ik advies bij Manon gevraagd. Een hele goede zet!  Na een week dagboek over mijn voeding bij gehouden te hebben, kwam Manon er achter dat ik niet tegen gluten kan, te weinig dronk en veel te weinig groente en fruit at. Na het advies om geen gluten meer te eten, meer fruit & groenten  te eten en water te drinken had ik na 1 maand al geen buikpijn meer!! En nog een leuke bijkomstigheid is dat ik gewicht verlies, mijn omvang minder word en mijn vet percentage naar beneden is. Daarom beveel ik Manon de Witte Natuurvoedingsadviseur graag aan. Heb je klachten : neem dan contact met haar op.