Wat begon als een passie voor gezonde voeding groeide tot mijn eigen bedrijf als natuurvoedingsadviseur.
Vanuit mijn passie en opgedane kennis mocht ik hier mensen begeleiden naar gezondere eetgewoonten die beter bij hun lichaam paste.
Met succes mocht ik meerdere mensen adviseren en inspireren 💚

Voeding is echter niet alles, om echt beter in balans te komen is kijken naar het totaal plaatje nodig.

Hoe goed zit jij in je vel?

Ervaar je stress en waar komt deze vandaan?

Waar loop je vast op emotioneel vlak?

Om als mens een duurzame gezondheid te krijgen en behouden moeten we onszelf als een geheel zien, body, mind & soul (zoals dat zo mooi klinkt in het Engels) ❤

Hierin miste ik ruimte in mijn praktijk als natuurvoedingsadviseur en vanuit daar groeide het idee voor Moonlightgreens 🌟

Gezonde voeding als basis, maar kijken naar het totaal plaatje. Coaching gericht op het terug in balans brengen van jouw lichaam.

Klinkt misschien wat zweverig of als een ver-van-je-bed-show…. maar hoe vaak zit jij écht lekker in je vel??
Hoe vaak heb jij écht de energie die je zou willen?
Hoe vaak werkt jouw lichaam de hele dag zoals jij dat zou willen???

Bijna iedereen heeft ergens een disbalans, iets wat de natuurlijke gang van zaken verstoord en wat jou daardoor belemmert in je dagelijkse leven.

Herken jij deze klachten? Sta jij open voor verandering? Ben jij klaar om aan de slag te gaan?

Neem dan contact op, dan gaan we samen aan de slag!

Recensies

Jaren had ik last van buikpijn, opgeblazen gevoel, slechte stoelgang, en erg moe.

Ongeveer drie maanden geleden heb ik advies bij Manon gevraagd. Een hele goede zet!  Na een week dagboek over mijn voeding bij gehouden te hebben, kwam Manon er achter dat ik niet tegen gluten kan, te weinig dronk en veel te weinig groente en fruit at. Na het advies om geen gluten meer te eten, meer fruit & groenten  te eten en water te drinken had ik na 1 maand al geen buikpijn meer!! En nog een leuke bijkomstigheid is dat ik gewicht verlies, mijn omvang minder word en mijn vet percentage naar beneden is. Daarom beveel ik Manon de Witte Natuurvoedingsadviseur graag aan. Heb je klachten : neem dan contact met haar op.