Coaching

Volledig jezelf kunnen zijn is in deze tijd niet makkelijk. Er wordt vaak geroepen “doe eens normaal”, maar wat is normaal..

Volgens mij lopen we in deze tijd juist al het normale voorbij en zoeken we alles buiten ons zelf, zijn we vergeten wat we echt nodig hebben en zijn we vergeten om te luisteren naar ons lichaam en onze intuïtie.

In 2020 ben ik na mijn studie begonnen als natuurvoedingsadviseur om mensen te begeleiden op het gebied van gezonde en pure voeding. Hierin miste ik wat… En daar is nu Moonlightgreens!

 

Je bent goed zoals je bent, je mag er zijn.

 

Accepteer waar je nu staat, hoe jij daar nu staat en heb je zelf onvoorwaardelijk lief.

Wanneer je niet oké bent met waar je nu staat en hoe alles nu loopt zul je ook niet kunnen groeien. Doordat je blijft hangen in negatieve gedachten (soms ook onbewust) is dat wat je aandacht geeft en alles wat je aandacht geeft groeit.

 

Wanneer we vanuit liefde naar ons zelf kunnen kijken en accepteren wat er gebeurt kunnen we groeien, hierin help ik je graag op weg.

Ik geloof dat iedereen alles in zich heeft om te bereiken wat je wil. Door samen te praten over waar je tegenaan loopt, waar de blokkades zitten en wat je grootste dromen zijn kan ik je ondersteunen om jouw pad wat duidelijker te krijgen, te kijken waar jouw kracht ligt en hoe je kunt werken aan jouw problemen en  aan jouw dromen. 

Misschien heb je bepaalde gewoontes waar je graag vanaf zou willen, lichamelijke klachten die jou belemmeren of zit je niet lekker in je vel, hierbij kan een coachingsgesprek of voedingsadvies helpen (of een combinatie). Even alles op een rijtje en kunnen sparren over waar je tegen aan loopt. 

Ik coach volledig vanuit mijn intuïtie en voel wat er op dat moment nodig is. Laat het rustig op je af komen, dan ontstaan de mooiste dingen.

 

Voeding

In ons huidige systeem is er vaak weinig tijd en kennis over echt gezonde voeding, afgestemd op jouw lichaam. Met het gevolg dat er allerlei (vage) lichamelijke, of mentale, klachten ontstaan. 

Door “verkeerde” voeding, veel stress en het altijd maar door blijven gaan raakt ons lichaam uit balans…

Ons lichaam heeft een prachtig zelfgenezendvermogen en het zal ons altijd proberen te helpen, maar vaak vergeten wij het te ondersteunen. Ons lichaam zal altijd proberen het natuurlijke evenwicht te herstellen, hoe vaak de omstandigheden ook veranderen, dit noemen we homeostase. Met allerlei verschillende systemen, zoals bijvoorbeeld hormonen, neurotransmitters, glucoseregulatie en witte en rode bloedcellen probeert je lichaam de balans terug te vinden en te voorkomen dat klachten chronisch worden. 

Door uit te zoeken waar jouw klachten vandaan komen en te kijken naar welke voedingsmiddelen bij jouw lichaam passen, kunnen we de balans herstellen en een gezonde leefstijl creëren. 

Een gezondere levensstijl zal jouw helpen meer energie te hebben, beter in je vel te zitten, een gezond gewicht te krijgen en te behouden, klachtenvrij te leven en gezond door het leven te kunnen gaan.

Aan de hand van een vragenlijst en intakegesprek ga ik voor jou aan de slag om een advies uit te werken waarmee jij, onder persoonlijke begeleiding, aan de slag kunt!

Het advies en voedingsschema wat je van mij ontvangt is op basis van een volwaardig plantaardig voedingspatroon. Dit is een voedingspatroon wat zorgt voor voeding van het lichaam, in plaats van het vullen wat over het algemeen wordt gedaan. Alle benodigde voedingsstoffen zijn volop aanwezig in dit eetpatroon.

 

Spreekt dit je aan? 

Wil jij groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling?

Wil jij ook een gezondere levensstijl?

 

Neem dan contact op, dan gaan we samen aan de slag!

 

Referenties

Jaren had ik last van buikpijn, opgeblazen gevoel, slechte stoelgang, en erg moe.

Ongeveer drie maanden geleden heb ik advies bij Manon gevraagd. Een hele goede zet!  Na een week dagboek over mijn voeding bij gehouden te hebben, kwam Manon er achter dat ik niet tegen gluten kan, te weinig dronk en veel te weinig groente en fruit at. Na het advies om geen gluten meer te eten, meer fruit & groenten  te eten en water te drinken had ik na 1 maand al geen buikpijn meer!! En nog een leuke bijkomstigheid is dat ik gewicht verlies, mijn omvang minder word en mijn vet percentage naar beneden is. Daarom beveel ik Manon de Witte Natuurvoedingsadviseur graag aan. Heb je klachten : neem dan contact met haar op.

Jaren had ik last van buikpijn, opgeblazen gevoel, slechte stoelgang, en erg moe.