Start vandaag nog met een gezondere leefstijl.

Wil je graag gezonder eten, beter in je vel zitten, meer energie en af van die lichamelijke kwaaltjes?

Start dan vandaag nog met het veranderen van jouw levensstijl!

Op weg naar gezondheid is het belangrijk naar het totaalplaatje te kijken, voeding, beweging, stress en hoe goed zit jij in je vel?

Omdat ik het belangrijk vind dat gezondheid voor iedereen toegankelijk is heb ik een startpakket samengesteld voor een klein prijsje om een begin te maken met een gezondere levensstijl.

Met dit pakket krijg je tips, advies en handvatten om aan de slag te gaan met het veranderen van jouw levensstijl.

Je ontvangt persoonlijk advies en een leuke korting op jouw eerste gezonde aankopen of eventuele supplementen die jouw leefstijl gaan ondersteunen.

 

Wanneer begin jij?

 

Het pakket bestaat uit 1 consult waarin we bekijken waar jouw leefstijl gezonder en beter kan. Na het consult ontvang je een mapje waar gepersonaliseerde tips en adviezen in staan waar jij mee aan de slag kunt. Tips en adviezen over voeding, beweging, mindfulness en hoe om te gaan met stress.

Jouw investering voor dit startpakket is  €45,- (inclusief BTW).

 

Wil jij aan de slag? Klik hier om contact op te nemen, dan plannen we het consult en kunnen we samen van start!

Referenties

Jaren had ik last van buikpijn, opgeblazen gevoel, slechte stoelgang, en erg moe.

Ongeveer drie maanden geleden heb ik advies bij Manon gevraagd. Een hele goede zet!  Na een week dagboek over mijn voeding bij gehouden te hebben, kwam Manon er achter dat ik niet tegen gluten kan, te weinig dronk en veel te weinig groente en fruit at. Na het advies om geen gluten meer te eten, meer fruit & groenten  te eten en water te drinken had ik na 1 maand al geen buikpijn meer!! En nog een leuke bijkomstigheid is dat ik gewicht verlies, mijn omvang minder word en mijn vet percentage naar beneden is. Daarom beveel ik Manon de Witte Natuurvoedingsadviseur graag aan. Heb je klachten : neem dan contact met haar op.

Jaren had ik last van buikpijn, opgeblazen gevoel, slechte stoelgang, en erg moe.