Viridian

Door dat onze landbouw grond steeds armer wordt en onze groenten en fruit hierdoor minder vitaminen en mineralen bevatten, kan het nodig zijn vitamines of mineralen als supplement toe te voegen aan je voedingspatroon.

De keus in supplementen is groot tegenwoordig, maar de verschillen in kwaliteit van de supplementen zijn zeker zo groot als het aanbod.

Om jullie te kunnen voorzien van goede kwaliteit supplementen en een breed assortiment werk ik samen met het Britse merk Viridian.

 

Zuiver voor jezelf

Viridian voedingssupplementen leveren een 100% natuurlijke bijdrage aan je lichaam, in de meest zuivere vorm. Zelfs eventuele hulpstoffen zijn puur natuur: spirulina, alfalfa en bosbes. De producten bevatten geen bindmiddelen of kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen en zijn gegarandeerd 100% GMO vrij.

Zuivere missie

Pure voeding, duurzaamheid, werkzaamheid en actieve ondersteuning van kleinschalige projecten vormen de uitgangspunten van Viridian, die zich vertalen in een brede lijn hoogwaardige supplementen van zuivere kwaliteit.

Viridian houdt haar ecologische voetafdruk graag klein. Daarom kiest Viridian zo veel mogelijk voor veganistische, biologische of duurzame ingrediënten, zijn de Viridian producten verpakt in een glazen recyclebare verpakking, wordt de CO2 uitstoot gecompenseerd en zijn alle materialen zo veel mogelijk hergebruikt of herbruikbaar.

Voor alle bestaande soorten supplementen zie de website van Viridian.

In mijn winkel zijn enkele supplementen van Viridian te koop, maar op bestelling zijn alle soorten leverbaar.

Zoek je een supplement dat niet in mijn winkel staat? Neem dan gerust contact op, dan bestel ik hem voor jou.

Referenties

Jaren had ik last van buikpijn, opgeblazen gevoel, slechte stoelgang, en erg moe.

Ongeveer drie maanden geleden heb ik advies bij Manon gevraagd. Een hele goede zet!  Na een week dagboek over mijn voeding bij gehouden te hebben, kwam Manon er achter dat ik niet tegen gluten kan, te weinig dronk en veel te weinig groente en fruit at. Na het advies om geen gluten meer te eten, meer fruit & groenten  te eten en water te drinken had ik na 1 maand al geen buikpijn meer!! En nog een leuke bijkomstigheid is dat ik gewicht verlies, mijn omvang minder word en mijn vet percentage naar beneden is. Daarom beveel ik Manon de Witte Natuurvoedingsadviseur graag aan. Heb je klachten : neem dan contact met haar op.

Jaren had ik last van buikpijn, opgeblazen gevoel, slechte stoelgang, en erg moe.