Welkom bij Moonlightgreens.

Mijn naam is Manon de Witte, fijn dat je mijn site hebt gevonden en de tijd neemt om dit te lezen.

Ik ben 27 jaar, woon in Noord-Brabant en coach bij Moonlightgreens mensen volledig vanuit mijn intuïtie, meer over wat ik doe vind je op de pagina werkwijze.

Wat feitjes over mij:

 

Bedankt dat je een kijkje neemt op mijn website, als je vragen hebt neem gerust contact met mij op!

 

Liefs,

Manon

 

 

Fotografie door Wendy de Haan

 

Referenties

Jaren had ik last van buikpijn, opgeblazen gevoel, slechte stoelgang, en erg moe.

Ongeveer drie maanden geleden heb ik advies bij Manon gevraagd. Een hele goede zet!  Na een week dagboek over mijn voeding bij gehouden te hebben, kwam Manon er achter dat ik niet tegen gluten kan, te weinig dronk en veel te weinig groente en fruit at. Na het advies om geen gluten meer te eten, meer fruit & groenten  te eten en water te drinken had ik na 1 maand al geen buikpijn meer!! En nog een leuke bijkomstigheid is dat ik gewicht verlies, mijn omvang minder word en mijn vet percentage naar beneden is. Daarom beveel ik Manon de Witte Natuurvoedingsadviseur graag aan. Heb je klachten : neem dan contact met haar op.

Jaren had ik last van buikpijn, opgeblazen gevoel, slechte stoelgang, en erg moe.