Mijn naam is Manon de Witte, fijn dat je mijn site hebt gevonden en de tijd neemt om dit te lezen.

Ik ben 27 jaar, woon in Noord-Brabant en ik werk als voedings- en leefstijlcoach met als doel jou klachtenvrij en vol energie door het leven te laten gaan.
Meer over mijn werkwijze lees je hier.

Mijn passie voor gezonde voeding is ontstaan uit mijn eigen lichamelijke klachten. Gezond eten heb ik vanuit huis zeker wel mee gekregen, maar wat voeding verder voor je kan betekenden kwam pas later op mijn pad. 

Ik had jaren lang last van een onrustige huid, snel een opgeblazen gevoel en met enige regelmaat ook flinke buikpijn.
In 2018 ben ik een opleiding gaan doen tot natuurvoedingsadviseur (orthomoleculaire richting) en dat heeft me zo veel inzichten gegeven over de invloed van voeding op ons lichaam en onze gezondheid dat ik zeker wist dat ik hier verder mee wilde en het ook niet alleen voor mezelf wilde houden!

Na wat experimenteren had ik voor mezelf een goed passend voedingspatroon gevonden waarmee mijn klachten als sneeuw voor de zon verdwenen. Weg crèmepjes, zalfjes en medicatie!

Na veel verdere verdieping in voeding besloot ik mijn bedrijf te starten om ook jou klachtenvrij door het leven te kunnen laten gaan!

 

Wat feitjes over mij:

 

Bedankt dat je een kijkje neemt op mijn website, als je vragen hebt neem gerust contact met mij op!

 

Liefs,

Manon

 

 

Fotografie door Wendy de Haan

 

Recensies

Jaren had ik last van buikpijn, opgeblazen gevoel, slechte stoelgang, en erg moe.

Ongeveer drie maanden geleden heb ik advies bij Manon gevraagd. Een hele goede zet!  Na een week dagboek over mijn voeding bij gehouden te hebben, kwam Manon er achter dat ik niet tegen gluten kan, te weinig dronk en veel te weinig groente en fruit at. Na het advies om geen gluten meer te eten, meer fruit & groenten  te eten en water te drinken had ik na 1 maand al geen buikpijn meer!! En nog een leuke bijkomstigheid is dat ik gewicht verlies, mijn omvang minder word en mijn vet percentage naar beneden is. Daarom beveel ik Manon de Witte Natuurvoedingsadviseur graag aan. Heb je klachten : neem dan contact met haar op.